Skip to content

Biträdande jurist till AG Advokats transaktionsverksamhet

Om advokatbyrån

AG Advokat är en av Sveriges ledande advokatbyråer inriktad mot fastighets- och bygg­branschen. Byrån har totalt ca 70 medarbetare, av vilka ca 60 är jurister, med kontor i NK-huset i centrala Stockholm, du kan läsa mer om byrån på www.agadvokat.se 

Flera återkommande klienter är stora svenska och internationella institutionella ägare, private equity-företag och börsnoterade fastighetsbolag. Men byrån hjälper även många privata fastighetsägare/investerare, både större, medelstora och mindre aktörer. 

Efterfrågan på byråns tjänster ökar kontinuerligt och vi söker därför ytterligare en jurist till byråns transaktionsverksamhet.

Dina arbetsuppgifter

Till verksamheten för fastighetstransaktioner, som idag består av sju personer, söker byrån en junior biträdande jurist.

Du kommer att få arbeta med fastighetstransaktioner, men även med frågor inom bolagsrätt, fastighetsrätt, hyra och entreprenad.

Ditt engagemang och intresse av att aktivt delta i att bygga upp en ung och expanderande verksamhet är viktigt.

Din profil

Vi söker dig som har en juristexamen med mycket goda akademiska meriter. Dubbelexamen (gärna ekonomi) är meriterande. Du kan komma direkt från universitetet eller ha arbetat ett par år. Tingsmeritering är en fördel - men inget krav. Det är mycket meriterande om du har arbetat på advokatbyrå.

Som person är du noggrann, analytisk, serviceinriktad och prestigelös. Du är en lagspelare som är engagerad, ansvars­tagande och självständig med en god initiativförmåga och vilja att delta i byråns och verksamhetsgruppens utveckling.

AG Advokat eftersträvar högsta kvalitet i allt byrån gör och söker därför marknadens främsta jurister.

Advokatbyrån erbjuder

Byrån månar om att vara en arbetsplats med god stämning och en stark kollegialitet eftersom man är övertygade om att detta gynnar byråns verksamhet och långsiktiga utveckling. AG Advokats medarbetares kompetens och förmåga är avgörande för att behålla den starka position man har inom sina verksamhetsområden.

Hos AG Advokat får rätt person möjlighet att arbeta och utvecklas tillsammans med kunniga och trevliga kollegor på en av Sveriges snabbast växande advokatbyråer.

Anställning och kontakt

Tjänsten är tillsvidare med placering i Stockholm, NK-huset. I denna rekrytering samarbetar vi med Legal Career. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Andreas Selin, 0707-200 190, och ansökan sänder du till andreas.selin@legalcareer.se.

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, då urval och intervjuer sker löpande, dock senast den 25e januari 2019.

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt